music Χ.Αλεξίου-συναυλία Ζάππειο

music Χ.Αλεξίου-συναυλία Ζάππειοmusic Χ.Αλεξίου-συναυλία Ζάππειο
απόσπασμα απο τη συναυλία για την ανάθεση της ολυμπιάδας 1997. Συμμετείχαν επίσης ο Γ.Νταλάρας και ο Χ.Νικολόπουλος πηγή: βίντεο χρήστη Leka82007 (

music Χ.Αλεξίου-συναυλία Ζάππειο

6 thoughts on “music Χ.Αλεξίου-συναυλία Ζάππειο

  1. Εχεις απολυτο δικιο..το 1998 στο diogenis ηταν η δευτερη φορα που ειδα τη Χαρουλα,ημουν 19.Την ειχα δει και το καλοκαιρι του 1997.Δεν εβρισκα παρεα και κατηφορησα απο τη Δαφνη οπου εμενα,με τα ποδια μεχρι εκει,Καθησα στα σκαλακια της εισοδου γιατι δεν ειχε θεση ουτε στο μπαρ και την απολαυσα.Θυμαμαι τα φυλα πλατανου που μοιραζανε στα τραπεζια και θυμαμαι χαρακτηριστικα την υπεροχη ερμηνεια της στο “Με γλασαν μια χαραυγη”

  2. επειδη το βιντεο ανηκει σε αλλο χρηστη, καλυτερα να ρωτήσεις αυτόν

  3. Το θεος αν ειναι μπορειτε να το απομονωσετε και να το ανεβασετε ξεχωριστα?

  4. ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ aspro mayro ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ empeirognwmona ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ.
    ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ DIOGENIS STUDIO ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1998 ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ.¨ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΩΝΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ¨.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ………………..

  5. δεν χρειάζεται να ευχαριστείς εξάλλου δεν είμαι μόνο εγω η ο empirognomonas. και άλλοι χρήστες έχουν διαμαντάκια. ό,τι βρίσκουμε το μοιραζόμαστε 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *