music Χάρις Αλεξίου – Μαρινέλλα “Νυχτερίδες κι αράχνες”

music Χάρις Αλεξίου - Μαρινέλλα music Χάρις Αλεξίου – Μαρινέλλα “Νυχτερίδες κι αράχνες”
8 Σεπτεμβρίου 2009 – Καλλιμάρμαρο Αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος Στίχοι: Κώστας Βίρβος Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκειά μου έχουν …

music Χάρις Αλεξίου – Μαρινέλλα “Νυχτερίδες κι αράχνες”

10 thoughts on “music Χάρις Αλεξίου – Μαρινέλλα “Νυχτερίδες κι αράχνες”

  1. χαχαχαχα σωστα!! Να μου πεις και αυτή τόσο κόμπλεκξ έχει, και κόλλημα να προβάλεται ο εαυτούλης της! Για παράδειγμα.. Όταν η Αλεξίου το 92 σάρωσε με το Δι ευχών, εκείνη έτρεχε στην Νικολακοπούλου, να της γράψει έναν παρόμοιο δίσκο…

  2. watch?v=OO7NhJy5VmU
    Παιδιά δεν λέω τίποτ’άλλο, μόνο δείτε το παραπάνω βιντεάκι. Να ποιοι έφεραν τους δεκάδες χιλιάδες στα στάδια με το κοινωνικό όραμά τους και προώθησαν το τραγούδι μαζικά στο Νεοέλληνα. Αυτοί μένουν στην Ιστορία παραπάνω από Τραγουδιστές: στο παραπάνω βίντεο.

  3. Ειλικρινά μόνο και μόνο ο τρόπος που ΤΟΛΜΑΤΕ μυρμήγκια να λασπολογείτε τη μία ή την άλλη δείχνει το λόγο που ο τόπος αυτός αξίζει τα δεινά του. Ελεος.

  4. Πωπω η κατάσταση από κάτω είναι ελεεινή…Εντάξει, κι εγώ έχω προσωπική προτίμηση σε μία απ’ τις δύο, αλλά αυτό είναι ξεκατίνιασμα που για κανένα λόγο δεν αξίζει σε καμιά τους!! Εδώ παρακολουθούμε ένα αφιέρωμα στον Καζαντζίδη και αυτός θα έπρεπε να είναι το επίκεντρο της συζήτησης! Μην προσβάλλετε την ελληνική μουσική σκηνή με αυτή τη συμπεριφορά, δεχτείτε πως είναι ντουέτο και δε χωράει τίποτα περαιτέρω

  5. Xaroula, eisai megali,…. alla tora eisai ….. gouruni !!! APLOS DEN PREPEI NA TRAGOUDAS AUTO TO TRAGOUDI !

  6. Δεν ήξερε η Μαρινέλλα να καλέσει εσένα να το πεις, ή όποιο άλλο ατάλαντο ψώνιο τραγουδάει ή κάνει πως τραγουδάει στις Κάτω Γούβες. Παιδιά μπείτε στο κανάλι του MsOSTRYGA και καμαρώστε το υποκείμενο που κάνει υποδείξεις στην ΑΛΕΞΙΟΥ!

  7. pali tsakwneste poia einai h kalyteri??? lol ma ti mousiki pedia!!! les kai milate gia tin vissi kai tin vandi kanete!!!!
    egw latrevw kai tis dyo alla na sas pw kai kati.. gia na enoxlei toso poly h Marinella paei na pei oti einai mia diva(isws h moni sauti ti xwra)!!! giati sauti ti xwra enoxlei oti einai xrysos!!! opote min masate;))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *