music ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ & κ.Αλεξίου vs. ‘χρυσή αυγή’

music ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ & κ.Αλεξίου vs. 'χρυσή αυγή'music ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ & κ.Αλεξίου vs. ‘χρυσή αυγή’
“Τρέλα μπορεί να επιφέρει μεγαλύτερη τρέλα” – “Βία μπορεί να επιφέρει και αντίστροφη βία” – “Οφθαλμός αντί οφθαλμού”. Αν κάποιος δεν θέλει να μετατραπεί η Ελ…

music ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ & κ.Αλεξίου vs. ‘χρυσή αυγή’

14 thoughts on “music ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ & κ.Αλεξίου vs. ‘χρυσή αυγή’

  1. Το πρόβλημα της λαθρο-μετανάστευσης είναι υπαρκτό, και το αντιμετωπίζει τόσο η Ελλάδα όσο και το Ισραήλ. Και εδώ στο Ισραήλ, έχουμε θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς που υποστηρίζουν τους άραβες και σουδανούς ισλαμιστές, που είναι πάρα πολλοί και στο Ισραήλ. Βέβαια το πρόβλημα μας μαζί τους, δεν είναι το χρώμα ή η πίστη τους, αλλά το ότι η πλειοψηφία τους δεν σέβονται τον εβραϊκό λαό & κράτος. Τα ίδια δίκια έχουν και οι Έλληνες πατριώτες, με τους βίαιους λαθρομετανάστες.

  2. Πολλοί Ρομά μιλούν και τσιγγάνικα,αλλά και τουρκικά.Γι’αυτό εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί λόγω γεωγραφικής θέσης.Σε όλα τα κράτη με Ρομά(Ελλάδα,Βαλκάνια,Ιταλία,Ισπανία,Βρετανία,Σουηδία,Ρωσία,Καζακστάν,Τουρκία,Βραζιλία,ΗΠΑ κτλ) η νοοτροπία τους είναι η ίδια.Διαρρήξεις,στιλέτα από 7 χρονών,εμπόριο ναρκωτικών,παρεμπόριο,ζητιανεύουν ενώ έχουν λεφτά και απαιτούν τζάμπα σπίτια από την Πολιτεία.Μην τους πιστεύεις,έχουν λεφτά.Δεν είναι δυνατόν όλοι εμείς οι λαοί στην παρένθεση……

  3. ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ….
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;

  4. Καταρχην οι χρυση αυγη ειναι Ελληνες Εθνηκιστες και στην χωρα τους μπουρουν να κανουν οτι θελουν ενω εσεις ειστε απο αλλου. Απο εκει που ειστε λοιπον να πατε και να κανετε οτι θελετε. Δρομο δεν σας θελουμε στην χωρα μας.

  5. Η υπόθεση των Ρόμα είναι διαφορετική, εφόσον στην πλειοψηφία τους, δεν πολεμούν τον ελληνικό και χριστιανικό χαρακτήρα της Ελλάδας, όπως οι μη Εβραίοι άραβες σιωνιστές Δρούσοι, που στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν το Ισραήλ.

  6. Μέχρι να γυρίσετε, σφύρα μας, να σας ρίξουμε καμία βόμβα και να τελειώνουμε…

  7. Για ψάξε τον σκληρό πυρήνα της ΧΑ. Όλοι εκεί είναι ναζί-χιτλερικοί και δεν το κρύβουν. Χρησιμοποιούν τον ελληνικό εθνικισμό ως άλλοθι και παγίδα για να τραβούν Έλληνες πατριώτες σαν και εσένα από πίσω τους. Με τον καιρό, όταν πια πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, θα φανερωθούν απολύτως, και τότε θα φανεί πως δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάς ως ξεχωριστή χώρα και έθνος, αλλά ως ένα παράρτημα της ‘νέας αρείας τάξης πραγμάτων’. Άσε όμως τί λέω εγώ, ο εβραιοσιωνιστής…ψάξε το μόνος σου…

  8. Να σε ρωτήσω κάτι:Δες λίγο στη Γένεσις,Κεφ3 στίχοι21-23.Ο Κύριος ο Θεός έφτιαξε για τον Αδάμ και τη γυναίκα του δερμάτινους χιτώνες και τους έντυσε Και σκέφτηκε:Τώρα ο άνθρωπος έγινε σαν ένας από ΕΜΑΣ στο να γνωρίζει το καλό και το κακό. Όταν γράφει τη λέξη εμάς,δεν εννοεί τον τριαδικό Θεό;;Ναι μεν είναι μοναδικός,αλλά έχει τρεις υποστάσεις.

  9. Ουδεμία ανησυχία… Περιμένουμε την τελική ώρα αναμέτρησης για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μεταξύ του εβραϊκού μας λαού και των σπόρων του αμαλέκ, σαν και του λόγου σου… Όπως τότε, επί εποχή του προφήτη Σαμουήλ-Σμουέλ και την εποχή του Μορντεχάι και της Εστέρ στα Σούσα της Περσίας…. ο αγκάγκ-ο αμάν- ο αδόλφος- ο άϊχμαν, σας περιμένουν. Θυμάσαι;;; Τιμχέ ετ ζέχερ αμαλέκ!

  10. ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΡΑΒΙΝΑΚΟ…
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΛΧΑΛΑ

  11. …..στην παρένθεση,που δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ μας δυστυχώς,να είμαστε οι κακοί λαοί ενώ οι Ρομά να είναι οι καλοί.Άρα το πρόβλημα το έχουν οι Ρομά και όχι εμείς.Εγώ δεν είπα να τους σκοτώσουμε.Αν είναι δυνατόν!!! Απλώς ήρεμα και χωρίς φασαρίες να απελαθούν μετά από απόφαση.Και αν ο Ρομά δικαιούται τζάμπα σπίτι από την Πολιτεία(δηλ τους φόρους),τότε δικαιούται και ο Έλληνας τζάμπα σπίτι.Αλλά η Πολιτεία νοιάζεται μόνο για τους αλλόφυλους.Είναι ρατσιστική προς τον Έλληνα.

  12. τι λες ανθρωπε μου ? οι αραβες εβραιοι υποστηριζουν στην πλειοψηφια τους το ισραηλ ? λαθος κανεις και στο λεω απο πρωτο χερι. αν ηταν ετσι θα χαν σκοτωθει με τους μουσουλμανους πρωτου κατσικωθειτε εσεις στην χωρα ΜΑΣ. σε αυτα που λες για χ.α δικιο εχεις. εμας ομως, τους παλαιστινιους δηλαδη, μας γαμησατε και μας λετε πως φταιμε που δεν ανοιγουμε τα ποδια. μην κανεις στον αλλο αυτα που δεν θες να σου κανουν. και εσεις ειστε αμετανοητοι. με αυτα που εχετε παθει θα πρεπε να στε πιο ξυπνιοι

  13. Δεν δεχόμαστε καμία τριαδικότητα στο Θ-ό. Πιστεύουμε στον Έναν και Μοναδικό Θ-ό, του Αβραάμ, Γιτσχάκ και Γιαακώβ.

  14. Γιαχβέ, Σαβαόθ…ο θεός σας όμως είναι ο ίδιος με τους χριστιανούς σωστα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *