music Αλκινοος Ιωαννιδης- Schoolwave 2008 συνεντευξη

music Αλκινοος Ιωαννιδης- Schoolwave 2008 συνεντευξηmusic Αλκινοος Ιωαννιδης- Schoolwave 2008 συνεντευξη
Η συνεντευξη του Αλκινοου στο Schoolwave του 2008 καθως κ ενα μικρο αποσπασμα απο το live του.

music Αλκινοος Ιωαννιδης- Schoolwave 2008 συνεντευξη

14 thoughts on “music Αλκινοος Ιωαννιδης- Schoolwave 2008 συνεντευξη

  1. Κρίμα πάντως που δεν απαντάει σε γράμματα ή αξιοποιεί διάφορα demos που του στέλνουν… :(

  2. tn alkinoo tn akoloutho xronia… pleon tn ksero k pio prwsopika mporw na pw.exoume gnoristi arketa kal.
    ton parakoloutho oli tn poreia t k exete dikio s ola auta p lete.. einai kati monadiko.. o megaliteros kalitexnis k megalos san anthrwpos makari n t miazame oloi

  3. το τραγούδι που παίζει στο 0:43 ο Καθρέφτης δεν είναι; ΥΠΕΡΟΧΟ τραγούδι… ο πιο ειλικρινής τραγουδιστής (αν όχι άνθρωπος)… δε θα τολμούσε κάποιος άλλος κατά τη γνώμη μου να μιλάει έτσι..:)

  4. Αυτόν τον άνθρωπο, πραγματικά τον αγαπάω, τον θαυμάζω -για το ταλέντο και για τις ικανότητες του- και τον υποστηρίζω σε αυτά που λέει, όμως απογοητεύτηκα γιατί σε μια συνέντευξή του που είχε μιλήσει και ο πατέρας του, είχε πει πως απο μικρός βοηθούσε ανθρώπους που τον είχαν ανάγκη και μπορούσε να τον βοηθήσει και τώρα λέει το αντίθετο..Δεν ξέρω ποιόν απο τους 2 να πιστέψω…

  5. Είναι πραγματικά μεγάλος καλλιτέχνης κι ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος! Να ‘ναι καλά να ομορφαίνει τον κόσμο, τον χρειαζόμαστε.

  6. Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα για το ποιον να πιστέψεις! Προφανώς ο Αλκίνοος βοήθαγε και βοηθάει ακόμα απλά οι άνθρωποι που είναι δοτικοί και βοηθάνε ποτέ δεν νομίζουν ότι είναι αρκετό! Επίσης όταν μιλάει για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο απλά αισθάνεται πως δεν έκανε ότι μπορούσε και νοιώθει τύψεις.Ο Αλκίνοος είναι άνθρωπος που βοηθάει πολυ και στο λέω από προσωπική πείρα!!! Κατά τ’άλλα συμφωνώ με ότι λες γιατί όπως φαίνεται αγαπάω και εγώ Αλκίνοο!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *