music ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙ ΜΟΥ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

music ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙ ΜΟΥ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!music ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙ ΜΟΥ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν εισαι πλάι μου μπορω το φοβο να νικήσω , τον κοσμο να αγαπήσω και ισως να αγαπηθω… ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ….. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ…..ΠΛΑΪ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ.. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ.. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ..ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ… ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ …. ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.. ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ…

music ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙ ΜΟΥ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 thoughts on “music ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙ ΜΟΥ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Δεν ειναι ετσι… Παντα υπαρχει καποιος/καποια για ολους μας…

  2. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ………..

  3. οχι μονο δεν υπολογιζεις τπτ θυσιαζεις τα παντα…αρκει να εισαι σιγουρος οτι ειναι ο ανθρωπος σου κ οτι τον θελεις διπλα σου!!!

  4. οταν αγαπας οση υπομονη κ οσο χρονο χρειαζεται κανεις!!!!

  5. Καλα τα λες… Ας δωσουμε αγάπη… ακομα και αν δεν εχει ανταποκριση… χαλαλι τους… καλη καρδια….

  6. δεν τις βαζω ολες στο ιδιο τσουβαλι γτ ξερω οτι υπαρχουν και ειναι λιγες…κατα δευτερον ειμαι πολυ αισιοδοξος για την προσωπικη μου ζωη…πιστη εχω και εκει που δεν εχουν πολλοι..και οση ενεργεια και να στελνω χανεται στο συμπαν και οσοι την βρισκουν ειναι ευτυχισμενοι..και αυτο μου αρκει για την ζωη μου..να ειναι ολος ο κοσμος (φιλοι-εχθροι,γνωστοι και αγνωστοι) καλα και χαρουμενοι..αυτο ειναι η ζωη μου!!!

  7. δυσκολα να βρεθει καποια ανταξια των συναισθηματων μου γτ πλεον δεν υπαρχουν γυναικες να κοιταζουν την καρδια του αλλου αλλα την τσεπη το φικι-φικι κ την παρτη τους… κ αν υπαρχει ειμαι σιγουρος δεν θα την γνωρισω…

  8. Οτι ζωγραφιζει η καρδια ειναι αυτά που ανεβάζουμε!! Να σαι καλα!!!

  9. ποση υπομονη μπορει να υπαρχει μεχρι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα?ποσο καιρο ακομη μπορει να περιμενει καποιος….?

  10. Εγω ευχαριστώ!!!! Ειναι σημαντικο η δημιουργια των οσων νιωθουμε να αγγιζει και ολους εσας!!!! Να σαι καλα!!!

  11. Αν είσαι πλάι μου…μπορώ να κάνω τα πάντα….βρίσκω τη δύναμη από σένα και παλεύω…όμως αρκεί μια στιγμή ν’αλλάξει τη ζωή σου για πάντα αν φύγεις και χαθείς από δίπλα μου…..μείνε δίπλα μου,τουλάχιστον η σκιά σου, για να’χω λόγο να ζω…..αθάνατε Μητροπάνεεε…..

  12. Ο “” ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟΣ”” ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..

  13. πεστα χρυσοστομε οντως οταν ειμαι με το μωρακι μου τοτε δεν φοβαμαι και αγαπιεμαι.
    ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *