music ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ – Δημήτρης Μητροπάνος | PANTA GELASTOI

music ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ - Δημήτρης Μητροπάνος | PANTA GELASTOImusic ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ – Δημήτρης Μητροπάνος | PANTA GELASTOI
Στίχοι: ΆΛΚΗΣ ΑΛΚΑΙΟΣ, Μουσική: ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, Εκτέλεση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ. Από το CD “Στου αιώνα την παράγκα” (1996). === ΣΤΙΧΟΙ === Της νύχτας οι αμαρτωλοί και της αυγής οι μόνοι θέλουν βαρύ ζεϊμπέκικο και νευρικό τιμόνι σε τόπους τριγυρίζουνε σβησμένους απ’ το χάρτη για μια σταγόνα ουρανό για μιαν αγάπη σκάρτη Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί πάντα γελαστοί και γελασμένοι Τα νιάτα μας διαδρομή Αθήνα – Σαλονίκη μια πόλη χτίσαμε μαζί κι ακόμα ζω στο νοίκι έπεσα να σ’ ονειρευτώ σε ψάθα από φιλύρα κι είδα πως βγάζει η νύχτα φως και τ’ όστρακο πορφύρα Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί πάντα γελαστοί και γελασμένοι Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί πάντα γελαστοί και γελασμένοι ————————————- (EN) Lyrics: ALKIS ALKEOS, Music: THANOS MIKROUTSIKOS, Performance: DIMITRIS MITROPANOS. From the CD “Stou Aiona tin Paragka” (1996). ————————————- (GR) Το τραγούδι “Πάντα Γελαστοί”, ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο, αφιερώνεται στους ΤΑΣΟ ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, δολοφονηθέντες τον Αύγουστο του 1996 από το τουρκικό παρακράτος και τη μαφία των “γκρίζων λύκων”. Το βίντεο χρησιμοποιεί εικόνες από τους τηλεοπτ. σταθμούς STAR, MEGA, ΣΚΑΪ και ΡΙΚ. (EN) The song “Panta Gelastoi”, a proud Zeibekiko, is dedicated to TASOS ISAAC and SOLOMOS SOLOMOU, murdered on August 1996 by the Turkish parastate and the “grey wolves” mafia group. The present video uses footage from Greek and Cypriot TV Channels.

music ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ – Δημήτρης Μητροπάνος | PANTA GELASTOI

20 thoughts on “music ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ – Δημήτρης Μητροπάνος | PANTA GELASTOI

  1. ΗΡΩΕΣ πραγματικα
    κατι αλλο που παρατηρησα ο καταστημα πωλησηs σκεψηs που βριζει σε καθε τραγουδι του μητροπανου ,ακομη και τουs ηρωεs κακο ψοφο να σιειs.10 σαν τον Σολωμο να χαμε ηταν να ειμαστα αυτοκρατορια τωρα ρε γιεοτρυπανο.

  2. Να θυμισω οτι ο Αναστασιαδης(ΔΕΞΙΟΣ) υποστιριζει χαλαρει ομοσπονδια δηλαδη να μηνουν τα πραγματα ως εχουν!!

    Ενω οι αριστεροι υποστιριζουν να ξαναγινουμε ενα οπως το 74!!

    Επισης πρεπει να ξεχωρεισουμε τους Τοθρκους απο τους Τουρκοκυπριους!!

  3. τιμη σε καθε παλλικαρι Κυπριο αγωνιστη . υπομονη αδερφια . πιστη και υπομονη . τα καλυτερα ειναι μπροστα

  4. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ..

    ΕΛ.ΔΥ.Κ

    ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

  5. Επισης διαβασα και κατι αλλες μαλακιες οτι το 70% ειναι αριστεροι στη κυπρο και τουρκοι!!

    Τι ειναι αυτες οι μαλακιες??

    Να θημισω το Γριβα που ολοι τον τιμαται σαν θεο??Ομως τι εκανε στην πραγματικοτητα για διαβαστε λιγι ιστορια!!

    Επισης να θυμισω οτι το 1955 96% ψηφισε ενωση με Ελλαδα??

    Να θυμισω οτι το 74 οι δεξιοι με αρχηγο τον γριβα εκανα πραξικοπημα για διθεν ενωση με Ελλαδα ενω στην ουσια ηθελαν να δωσουν τις περιοχες που τωρα εχουν οι Τουρκοι στην Κυπρο

  6. Παιδια πραγματικα διαβασα τα σχολια σας και απογοητευτικα!!

    Πραγματικα αξεχαστος ο Μητροπανος!!

  7. εχεις δικιο δυστυχως….αλλα οταν σου εχουν καταλαβει την μιση χωρα και εχεις χασει συγγενεις σου και στην κρατανε δεν γινεται να εισαι ψυχραιμος..(δεν ειμαι Κυπριος)

  8. ΘΟΡΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΛΩ ΚΙΡΙΕ ΕΛΕΗΣΩΝ ΑΝΤΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΤΗΟΥΜΕ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΣΑΚΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

  9. Α ρε κουφάλες,υποκριτές όλοι εσείς που μιλάτε για νεκρούς Τούρκους.Τι διαφορά έχετε όλοι εσείς απ’αυτόν που πάτησε τη σκανδάλη?Ή μήπως αν φοράγατε τη στολή δεν θα κάνατε το ίδιο? 2 νεκρά παιδιά εκείνο το καλοκαίρι άλλοι 19,20 (Ελληνες και Τουρκοι) στα Ιμια .Όλα αυτά γιατί? Για την Αθήνα,την Άγκυρα, την Ουάσιγκτον?Το Λονδίνο πιο παλιά?Τον ΟΗΕ?τα σχέδια αυνα(αναν)?Για να μπορει η Αμερικα να βομβαρδιζει ελεύθερα και να μας φορτώνει μετανάστες?
    Ι5 ρε μουνιά,με το μέρος και όχι το βάρος των νεκρών

  10. Κρατάτε αδέρφια Έλληνες της Κύπρου.Κάποτε θα έρθει η μέρα…

  11. περασε ενας χρονος απο τη μερα που η ελληνικη μουσικη εμεινε φτοχωτερη ελπιζω να βγουν και αλλοι τραγουδιστες σαν αυτον

  12. Ρε εισαι πολυ μεγαλος μαλακας…εισαι ενας αστειος χοντρος που δεν μπορει να βρει την βιλα του(πουτσα) με τοσο λιπος που εχεις και θα γαμισεις κιολας…κλασεεεε…δεν με νοιαζει απο που εισαι το μονο που εχω να σου πω γαμω την μανα σου και το σπιτι σου..γιε της πουτανας με αγαπη απο την κυπρο…ααα και κατι ακομα αν εχεις κατι να λες μην το λες απο το computer και ελα στην παφο να τα πουμε…κα8ε σε πισω απο το computer και νομιζεις εχεις αρχιδια να γαμας ελα να δουμε ποιος γαμαει καλυτερα

  13. Βλέπω στο video τον Σολωμού να ξεφεύγει από τους στρατιώτες για να κάνει αυτό που προστάζει η ψυχή και η συνείδησή του αδιαφορώντας για το αν τον σημαδεύει κάποιος θρασύδειλος από απέναντι.
    Για την αυτοθυσία του ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ και ευχαριστώ Μητροπάνο και Μικρούτσικο που αφιέρωσαν ένα υπέροχο τραγούδι για το παλικάρι που έφυγε από ύπουλη σφαίρα εκείνο το καλοκαίρι του 96.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *