music Μητροπανος Καλοκαιρια και χειμωνες

music Μητροπανος Καλοκαιρια και χειμωνεςmusic Μητροπανος Καλοκαιρια και χειμωνες
Μητροπανος Καλοκαιρια και χειμωνες Στίχοι: Τάσος Οικονόμου Μουσική: Σπύρος Παπαβασιλείου Πρώτη εκτέλεση: Δημήτρης Μητροπάνος Αν στείλεις μήνυμα χαράς σημάδι πως με αγαπάς αγαπημένη να ‘ρθεις να σε καλοδεχτώ κι αν χάθηκες σε αγαπώ αγαπημένη Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανείς δάκρυα καυτά σταγόνες θα με καιν ώσπου να ‘ρθεις Κι αν θέλεις όρκους της ζωής θα ορκιστώ από αρχής αγαπημένη εγώ στα μάτια σου μετρώ τ’ απέραντο και το μικρό αγαπημένη Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανείς δάκρυα καυτά σταγόνες θα με καιν ώσπου να ‘ρθεις

music Μητροπανος Καλοκαιρια και χειμωνες

20 thoughts on “music Μητροπανος Καλοκαιρια και χειμωνες

  1. Ξέρουν τι να ακούν στον παράδεισο…..!!!! Α ρε Μητροπάνο αθάνατος θα είσαι στις καρδιές μας…..

  2. LATHOS FILARAKO TETOIO TALENTO DEN XANETE POTE ,TA AKOUME TA TRAGOUDIA TOU PANTA .EMEIS TA PAIDIA MAS EGGONIA MAS KL…..

  3. Υπέροχο τραγούδι,υπέροχη ερμηνεία όπως βέβαια είναι όλα τα τραγούδια του μεγάλου Μητροπάνου!!!!!Μετά τους αξέχαστους Στέλιο και Στράτο,ακολούθησε κι ο Μητροπάνος,χάνοντας έτσι το ελληνικό λα’ι’κό τραγούδι άλλον ένα μεγάλο καλλιτέχνη!!!!!!πάντα θα υπάρχεις στις καρδιές μας Μητροπάνεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. παντα σε περιμενα τελικα…μια ζωη!!!! αφιερωμενο στον αντρα που παντα περιμενα και ηρθε στην ζωη μου!!!!!

  5. Kai o Kostis Palamas pethane mes sti katohi. Tora mas efiye kai O Mitropanos stin mauri oikonomiki katohi pou pniyei tin Ellada. Mathete Ellines apo omorfi Loyothneia yia na xanayinete oi kaliteroi. Apo Australia.

  6. Καμιά λέξη δεν είναι πιο ασταθής όσο το “ποτέ” και το “πάντα”. Ειδικά στον έρωτα, ένα “πάντα” καλύπτει με ειλικρίνεια μονάχα την ώρα που προφέρεται. Είναι στα μυστήρια δικαιώματα του μυστήριου έρωτα κι αυτό. Θα πρέπει να γνωρίζουμε από την αρχή, από τη στιγμή που μέσα μας ανθεί η ερωτική ανάγκη. Κι ύστερα, το πρόσωπο που ερωτευόμαστε, ή μας ενθουσιάζει, δεν είναι πάντα αληθινό. Με άλλο χαρακτήρα ξεκινάς μια σχέση και με άλλο χαρακτήρα βρίσκεσαι με τον καιρό.
    μάρω βαμβουνάκη

  7. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ ……ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΑ…………………..ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ……….. ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ……………ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ……….. ΝΑ ΜΑΙ ΕΔΩ …………ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ……………….ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ………….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ …………ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ …………ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ………………..

  8. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΜΟΔΑ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *