music Χάρις Αλεξίου – Αγάπη μέσα στην καρδιά

music Χάρις Αλεξίου - Αγάπη μέσα στην καρδιάmusic Χάρις Αλεξίου – Αγάπη μέσα στην καρδιά
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Στίχοι: Νίκος Γκάτσος Ερμηνεύει η Χαρούλα Αλεξίου. Η ηχογράφηση έγινε το 1972 και συμπεριλήφθηκε σε δίσκο 45 στροφών. Ένα δειλινό, …

music Χάρις Αλεξίου – Αγάπη μέσα στην καρδιά

16 thoughts on “music Χάρις Αλεξίου – Αγάπη μέσα στην καρδιά

  1. Ακριβως!!!!!!!!!!!!!!
    Η Χαρουλα ειναι η κορυφαια ολων των τραγουδιστριων, εχει μια μαγικη φωνη, που μπαινει στην ψυχη σου με μαγικο τροπο… Χωρις να υποννοω οτι δεν εχουμε αλλες ωραιες φωνες, κ η Γαλανη ειναι αξιολογη κ.αλλες αλλα σαν την ΧΑΡΟΥΛΑ καμμια!!!!!!!!!!!!!!

  2. Συμφωνώ, όσο υπέροχη κι αν είναι η Χαρούλα, αυτά τα τραγούδια έχουν σφραγιστεί από τη Δήμητρα Γαλάνη. Ειδικά το “Χασάπικο 40” δεν την πλησιάζει καν η Αλεξίου… Σ’ αυτό ίσως να πλησιάζει λίγο…

  3. Τι λέτε τώρα ρε παιδιά?Όσο και να αγαπάτε την Αλεξίου που πραγματικά μας χαρισε υπέροχες στιγμές όχι και τη Γαλάνη στο ντουλάπι ειδικά σ αυτό το τραγούδι απέχουν έτη φωτός.

  4. Το ότι μπορεί κάποιος να μπεί στη διαδικασία να συγκρίνει την ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ με τη Βίσση,μπορεί να με τρελάνει….

  5. Το ερμηνεύει αρκετά καλά αλλασα τη φωνή της Αννας δεν είναι..Και είναι και ζωντανό κιόλας…

  6. Αυτό το τραγούδι (όπως πολλά ακόμα του Χατζηδάκη), το θεωρώ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ! (Προσωπική άποψη…)

  7. Η Χαρούλα είναι απλά η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και συνάμα σπουδαία τραγουδοποιός. Βαθύτερη από όλες τις άλλες που ερμηνεύουν το τραγούδι αυτό, χωρίς με αυτό να υπονοώ ότι οι άλλες δεν ερμηνεύουν καλά.

  8. Εντάξει, καλή η Αλεξίου, αλλά καμία σχέση με την αισθαντική ερμηνεία της Γαλάνη, ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Αλεξίου ξεκίνησε και καθιεώρηθε ως καθαρόαιμη λαϊκή τραγουδίστρια, ενώ η Γαλάνη ταυτίστηκε με το Χατζιδάκι και το Χατζηνάσιο. Όσο για τη Βίσση, νομίζω πως εξυπακούεται το ότι η ερμηνεία της ήταν αψεγάδιαστη!

  9. ναι μονο που η αννα βισση τα ποιοτικα τραγουδια που εχει πει ειναι μετρημενα στα δαχτυλα…Η ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΥΜΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΑΡΑ ΤΗΣ!!!

  10. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την πολύ καλή εκτέλεση από τη Δήμητρα Γαλάνη, αλλά και η Χάρις Αλεξίου το αποδίδει και εκείνη πολύ καλά. Δεν προδίδει το ύφος του Χατζηδάκη και δεν είναι τυχαίο πως σε όσες διασκευές τραγουδιών συμμετείχε, προσπάθησε να αποδώσει όσο πιο πιστά μπορούσε το ύφος που ήθελε ο εκάστοτε συνθέτης, βάζοντας πάντα και τη δική της σφραγίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *