music Όταν τραγουδάω | Μποφίλιου – Χαρούλης

music Όταν τραγουδάω |  Μποφίλιου -  Χαρούληςmusic Όταν τραγουδάω | Μποφίλιου – Χαρούλης
Από την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου και του Γιάννη Χαρούλη με guest τον Θέμη Καραμουρατίδη στην συναυλία που διοργάνωσε ” Το Ραδιόφωνο ” στο Βοτανικό τον…

music Όταν τραγουδάω | Μποφίλιου – Χαρούλης

8 thoughts on “music Όταν τραγουδάω | Μποφίλιου – Χαρούλης

  1. Θανασαρας ……τραγουδια για μεγαλες φωνες!!Παντα τετοιες στιγμες να ζεις αδερφε μου!!!

  2. εκει ημουν… <3 <3 πφφφ!! ανατριχιαζεις που το ακους απο εδω φανταστειτεεεεε απο κοντα..

  3. H μουσική δεν ειναι για οπαδούς , ουτε του Πλούταρχου ουτε του χαρουλη ουτε του θαναση. οι οπαδοί να πανε να δουνε μπαλα ! οσο λοιπον ο καθένας μπαινει στο τρυπακι να ασχολείται και να κρίνει και να χωρίζει σε στρατόπεδα τους ”μουσικοφιλους΄” τη χανει την ”μπαλα”. ποτε δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να υποτιμάμε κάποιον επειδή δεν ακούει την ιδια μουσική με μας. Εξαλλου το οτι θεωρούμε πως ακούμε ποιοτική μουσική δεν ειναι κ επακόλουθο καποιας ανωτερότητας εγκεφαλικης στην ανθρώπινη μας φύση.

  4. ΘΕΪΚΟΙ !!!!
    Παρατήρησα πάντως ότι καλά καλά δεν ‘ανέβηκαν’ ακόμα τα βίντεο και σε κάποιον (πτου από δω) τα περισσότερα δεν άρεσαν. Άρχισαν οι οπαδοί του Πλουταρχο να ακούνε τέτοια τραγούδια?? Τι άλλο να σκεφτεί κανείς… ( συγγνώμη κιόλας που βρωμίζω τη σελίδα με την αναφορά στο ‘καλο παιδι’ της μεγάλης πίστας)

  5. Φοβεροοό!! 3 μέρες πάνε από τότε που ανέβηκε το βίντεο και έχει ήδη 1.266 προβολές!! Αυτά είναι! Η Μαγεία ταξιδεύει γρήγορα, πολύ γρήγορα!!!!

  6. Κάθε μέρα χάνω, χάνω το όνειρό μου
    και το ξαναβρίσκω όταν τραγουδώ….
    μαγεια….. <3 χρηστο μας!! ευχαριστουμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *