music Μες Στα Δυο Της Μάτια – Χάρις Αλεξίου & O.P.A

music Μες Στα Δυο Της Μάτια - Χάρις Αλεξίου & O.P.Amusic Μες Στα Δυο Της Μάτια – Χάρις Αλεξίου & O.P.A
Χάρις Αλεξίου/Haris Alexiou Youtube Account Official website: Facebook Page: https:// Twitter: h…

music Μες Στα Δυο Της Μάτια – Χάρις Αλεξίου & O.P.A

14 thoughts on “music Μες Στα Δυο Της Μάτια – Χάρις Αλεξίου & O.P.A

  1. Πανο μαλλον το εκανε γνωστο σε σενα παλικαρι μου.Αυτο το τραγουδι οσοι ειναι 30+ το ξερουν και το γουσταρουν πολυ εδω και δεκαετιες.

  2. Χαρούλα είσαι ένα ..όνειρο!! Να σε ακούει και να σε βλέπει κανείς….Με πηγαίνεις σε μονοπάτια που κανείς άλλος δεν μπορεί…”Ποτέ να μην πάρει το βλέμμα Του ο Θεός από πάνω σου ” Αγάπη 235.FM..

  3. Psifizw haroula..!! Kai oxi o rokkos den ekane to tragoufi gnwsto..!! Akougotan kai pio palia… Apla o rokkos to ekane ligo pio rock..!!!

  4. αυτο το τραγουδι το ακουσα και απο τους δυο καλλιτεχνες…και εχω να πω οτι η χαρουλα το λεει καλυτερα και με περισσοτερο συναισθημα και με καλυτερη ερμηνεια…και θελω να πω οτι δεν το γουσταρουν αυτο της χαρουλας μονο οι 30+ αλλα και πολλα παιδια της ηλικιας μου(ειμαι 15 ετων)…οχι για να μην λετε οτι μονο εσεις οι 30+ ακουτε αυτο και οχι οι μικροτεροι…επισης θα συμφωνησω μαζι σου οτι η χαρουλα μας εναι αυτη που το εκανε γνωστο σε ολο τον κοσμο…

  5. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς, η Χαρούλα έχει κάνει άλλα τραγούδια γνωστά και μάλιστα αγαπημένα! Εμένα μου φτάνει που το τραγούδησε και μπορώ μόνη μου να κρίνω και να ακούω, κι όχι να μου υπαγορεύει η μάζα τι να κάνω. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, θέλω να πω ότι η ποιότητα πολλές φορές είναι άγνωστη στο ευρύ σύνολο. Όχι βέβαια ότι ο Ρόκκος δεν είναι ποιοτικός, προς Θεού..

  6. Φωνάρα…Και ο Ροκκος το λέει ωραία αλλά η Αλεξίου είναι απίστευτη..΄Οτι τραγούδι λέει είναι υπέροχο!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *